Megtaláltad a hozzád illő munkakört? Bátran pályázd meg, ha úgy érzed, hogy tapasztalataid és végzettséged illeszkednek a leírt feladatokhoz!

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy milyen állomásokon át vezet az út az első munkanapodig. Mielőtt végigolvasnád, fontos tudnod, hogy ezek a lépések nagyban függnek a megpályázott pozíciótól. Közös célunk ugyanis, hogy olyan tehetséges Munkatársakkal bővüljön cégcsoportunk csapata, akik számára értékeink illetve céljaink vonzóak és olyan kihívást jelentenek, melyekkel könnyen tud azonosulni.

Álláskeresés

Keresd ki a meghirdetett pozíciók közül a Neked megfelelőt.

Jelentkezés 


Jelentkezz a megadott elérhetőségek egyikén és küldd el e-mail-ben fényképes szakmai önéletrajzodat a pozíció megnevezésével. 

Visszajelzés, előszűrés 


Az előszűrést követően felvesszük Veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a kiválasztási eljárás következő lépéseiről.Interjú 


Az interjú a HR Munkatárs és a közvetlen szakmai vezető jelenlétében zajlik. Az állásinterjú alatt szakmai és általános tesztekkel is találkozhatsz pozíciótól függően.

Döntés


A kiválasztási folyamat értékelése alapján meghozott döntésről minden esetben tájékoztatunk Téged.

Beléptetés, beillesztés


Kidolgozott beillesztési modell alapján tartalmas orientációs napon veszel részt, ezzel is segítve első napodat vállalatunknál. Próbaidőd alatt mentorálási rendszerrel segítjük beilleszkedésedet.

Várjuk jelentkezésed!


HR Munkatárs
karrier@erfa.hu
+ 36 30 254 17 59 

© 2020 ER-FA 2000 Faipari ft., 8060 Mór, Asztalos utca 3.                                                    ERTL Faipari Kft., 8060 Mór, Asztalos utca 16. 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el